Mums fika

Hämtade Lilleman från dagis igår i vanlig ordning, handlade och fick hjälp av han att dammsuga medans ja tvättade. 
Nu har vi precis varit ute i snö ovädret och åkt pulka så nu blir det varm oboy och semla framför bilar filmen.



No title

Har äntligen börjat leta efter nya projekt hojen, går trögt men hoppas att man snart ska få komma igång och skruva snart igen. 
Händer egentligen inte mycket annat dom veckorna ja inte har lilleman har börjat träna lite iaf sen har ja varit och bokat tid för en ny tatuering.
Längtar till helgen då jag och lilleman har en fullbokad helg med roligheter.
Nu är det dags för mat fiskbullar (jag som hatar fisk) kokt potatis med rödbeta broccoli och tomat. Nyttigt värre.



Nyduschad

Efter en tidig middag så gick vi ut i snön igen för att ta slut på den sista energin som fanns kvar i lilleman sen blev det in i värmen igen för en kopp varm choklad och en kvällsmacka. Nu blir det en godnattsaga i lillemans säng.



Bra start på dagen

Då lilleman somna tidigt igår kunde ja inte vara sämre, kudden kramades runt nio igår kväll vilket gjorde att ja vakna fullt utvilad kl 05.00 uppe med tuppen med andra ord. Dukade fram frukost gjorde gröt åt mig och lilleman och bakade scones. Efter det blev det pulkabacken. Två timmar va vi ute innan  Mille ledsna och Nellie såg ut som en snöboll. Efter det gick vi och handla för att nu slå oss ner i soffan med godis och mer.




Såld

Vaknade tidigt för att gå upp och laga frukost till lilleman, efter det blev det en lång promenad med Nellie och pulkan, backe efter backe upp och ner har lett till träningsvärk för en slutkörd pappa. Men men idag blev hojen såld iallafall blev lite blandade känslor dels är det skönt att ha blivit av med den för att få plats med något nytt dels känns de tråkigt då det gick så bra på Gotland och var otroligt roligt. Men som sagt inom kort kommer ett nytt projekt att ta plats i garaget och äntligen kommer det bli ett bygge. Efter det åkte vi hem till Milles farmor och farfar för att fika och träffa kusinerna och mina bröder.
Hemma blev det mat och efter ja stått och värmt min mat och plockat i och ur diskmaskinen så går ja ut till vardagsrummet för att äta så är det en trött kille ja möter i sin stol, hjärtat hade somnat så de var bara att klä av han kläderna och lägga han i sängen. Nu blir det lite film innan det är dags för mig att krama kudden också.




Äntligen fredag

Hämtade lilleman från dagis igår och de var en trött kille hann bara gå ut med nellie äta och sen somna han tidigt. Däremot var det en pigg liten unge ja hämta från dagis idag. Först åkte vi och handla för att sen gå ut och leka i snön. Pulka åkning och kasta snöbollar till Nellie bjöd på många skratt. Efter två timmar och helt slut i kroppen ville Lilleman allt annat än att gå hem så vi gick vidare till nästa pulka backe och sen nästa. Efter en gnutta muta med att det fanns godis hemma så kom vi tillslut hem. Tillagade taco medans han fick tjuvsmaka lite på hans lördagsgodis i soffan. Efter det blev det en dusch och en nattsaga i hans säng innan ja slumra till och märkte först efter 45 minuter att han hade somnat också. Nu blir det film mys i soffan med popcorn och alkoholfri öl.






Full fart

Då var man tillbaka till verkligheten. Dagen började med att gå upp vid fem för att plocka iordning och förbereda allt inför Milliams första dagisdag efter jul och nyår. Efter jobbet blev det full fart, hem och gå ut med Nellie äta mat oc duscha för att sen gå ner till styrelselokalen för styrelsemöte, Milliam fick följa med och skötte sig riktigt bra han både ritade och åt bulle. Efter mötet så blev det att tända hans nya nattlampa som förövrigt är riktigt cool enligt mitt tycke samt natta han och det dröjde inte länge innan lillskrutt klev in i drömmarnas land, Själv blev det att göra matlåda, tvätta alla Milliams saker som varit på dagis, sovsäck kudde stövlar etc för att sen vika dom andra tvättarna jag gjorde i morse, för att sen sy ihop Milliams dagis docka som hade släppt lite här och där, för att till sist sätta sig ner med en kopp te i soffan och ta kväll. 










Lek i parken

Lilleman sov hela natten i sin egna säng, ja vaknade till kl nio då satt han i sitt rum och lekte med sina duplo klossar.
Efter en god frukost så begav vi oss först ut i skogen och gick upp till vaktberget på toppen och kollade på den fina utsikten över hela Nynäshamn, efter det gick vi till parken nummer 1 för att klättra klätterställning och åkte rutschkana, efter det påvägen hem gick vi förbi våran lekplats och lilleman vill självklart gunga. Nu väl hemma blev det att städa ut julen dammsuga och tvätta lite innan de va dags för film mys och glass.












2013

År 2013 har nog varit det mest händelserika året men också det år jag nog mest vill glömma bort. Många livshändelser har ägt rum många negativa bl.a. blev ja singel efter ett nästan 7 årigt långt förhållande som ja trodde ja skulle tillbringa resten av mitt liv med, men jag har också varit med om många fantastiska händelser jag har bl.a. fått varit med och fira min sons första 1 års dag, jag har fått höra min son säga pappa för första gången. Jag har träffat många nya vänner som har spelat stor för mig, men bäst utav allt är nog att få se sin son växa upp och få följa hans utveckling från att vara så liten men endå kan ge en sån lycka och glädje som han gör. 

My love
In all my 
Life i will 
Love you 
In every time
And every moment 
Me and you forever

Milliam du är mitt allt.
Min kärlek till dig
Är det bästa som hänt mig
Ingen kan tänka sig
Att jag kommer lämna dig
Det går inte att beskriva
Känslan som jag får utav dig
Det känns som om den alltid 
Kommer att finnas kvar
Du skrev ditt namn i mitt hjärta
Du skrev att du aldrig ska lämna mig
Och ge mig smärta
Fjärillarna som kittlar i magen
När jag ser dig
Går inte att beskriva med ord
Men jag kan säga att känslan 
Är underbar
En sak kan jag säga
Att kärleken som du ger mig
Den kommer jag också ge dig
Det finns så mycket du inte kan se 
Som tanken på dig kan få mig att le
Det finns så mycket du inte fått 
Höra så mycket jag vill att vi ska göra
Det finns så mycket med dig som är bra
När jag tänker på dig så blir jag så gla.




Nyår

Mycket som hänt den senaste tiden så inte riktigt haft tid att skriva.
Dagen efter julafton var det fiske tävling, så tillsammans med min äldsta bror begav vi oss ut i ett inte alltför bra väder men det gav iallafall resultat. Vi hann med ett första driv och de dröjde inte länge innan ja fick på en öring, blank och fin va den dock var den inte godkänd så den släpptes i, vi fortsatte nöta och efter lite strul med vågor och ett litet bad så drog Johan upp en öring som också skulle visa sig vara tävlingens största blanka öring. Efter en härlig vinst åkte ja hem och plockade upp lilleman för att tillbringa sista kvällen tillsammans med honom på pappaveckan.
Tidigt dagen efter lämnade jag lilleman och satte mig i bilen tsm med Nellie för att bege mig mot Piteå för att träffa en härlig vänn som alltid funnits och ställt upp i svåra tider. Mycket hanns med både shoppande badande och utekväll med live musik. En grym resa helt enkelt. Dagen innan nyårsafton som skulle bli en lugn kväll blev allt annat än de, tvillingarna kom förbi och några till och med härlig stämning och grymt umgänge blev kvällen/natten lyckad. Väl på nyårsafton så blev ja bjuden till Jossan och Jesper där det bjöds på sjukt god mat och riktigt härliga människor, innan tolvslaget begav vi oss till kyrkberget för att fira tolvslaget. Efter det blev de efterfest först hos några vänner för att sen bege oss hem till mig. Det bjöds på mycket skratt och ett härligt gäng för att kl 8 morgonen efter krama kudden.

Denna vecka har ja haft en grym vecka med lilleman, hämtade han efter jobbet för att sen åka hem och gå ut med Nellie och sen spelade vi trummor. Fredagen så bakade vi och lagade lasagne som blev riktigt god. Lördagen bjöds på en långpromenad ut till norvik för att fiska lite torsk, en liten bjöds de på för att sen gå ut till alhagen och bygga barkbåtar. Väl hemma efter att ha varit ute i nästan 5 timmar så blev det film mys med lördagsgodis. Idag blev det sovmorgon lilleman sov nästan hela natten i egen säng men kl 05 vaknar ja av att han kryper upp i sängen ler lite och sen somnar om och vaknar 09:30 riktigt skönt. Idag blev de en promenad på alhagen och massa bus. Lilleman somnade tidigt i soffan så nu blir det att se när små kronorna krossar finnarna i JVM.
 























RSS 2.0