Hejdå ryggen

Haft en underbar kväll med härliga vänner och sällskap trots en rygg som sagt upp sig.
Sista bilen för idag togs in av min kollega runt 16.20 och då vi stämplar ut 16.30 så fanns de förhoppningsvis inte mycket att göra på den, det visade sig att vi skulle grundinställa växellådan vilket man gör med datorn och under körning, sagt och gjort kollegan sitter vid ratten och kör medans ja sitter vid datorn, vi kommer ut på Dalarö vägen och efter ett tag så kommer vi fram till en olycka. Både brandkåren polis och ambulans står vid vägen med
Blå ljus och stora skyltar som varnar för olycka vi saktar in och ansluter oss till den stora skara av bilar som står i kö för att få komma förbi, precis när vi stannar dröjer de inte länge innan vi hör en kraftig smäll och inom en kort sekund skakar bilen till och i ett snabbt skede känns det som allt går i slowmotion, efter ett tag när man återfått andningen inser jag snabbt att vi blivit påkörda bakifrån. Vi kliver ut och samtalar med personen som precis körde in i oss och allt rullar på som de ska trots omständigheterna. Efter samtal med ambulans personal som gick igenom ryggen etc så fick vi besked att det var okej att röra oss hemåt till firman dock måste vi besöka vårdcentral etc för att få dokumentation av olyckan ifall men dyker upp i framtiden. 
Väl hemma blev det ett bad för att mjuka upp kroppen för att sen åka iväg på middag med goda vänner, gång på gång under kvällen blir ja påmind av vad som hänt då nacken är stel och ryggen värker, väl hemma igen blev det en alvedon i hopp om att smärtan ska avta,  vilket den tyvärr inte gör, så imorgon blir det läkarbesök :/
En mindre rolig avslutning på dagen och en sämre start på helgens festligheter 

,,,


Farmor och farfar

Haft en fantastisk dag hemma hos Milliams farmor och farfar tillsammans med hans kusiner. Morgonen startade runt kvart över nio efter att jag hunnit starta två tvättar, dukat fram frukost och vattnat blommorna vaknade tillslut lilleman med ett leende när han kom ut från sitt rum, rostat bröd och nutella med juice. Efter frukosten åkte vi hem till Milles farmor och farfar för en fika, först åt vi lite mellis med grillad korv och bröd sen åkte Mille och farmor till affären och köpte lördagsgodis och ingredienser för att baka bullar. Under tiden gick jag och bror till sjön och kastade lite abborre. Efter en heldag begav vi oss tillslut hem för att laga lite mat för att sen somna i lektältet i hans rum.













..

Midsommar spenderades tillsammans med min bror och hans två döttrar. Vi startade dagen med att städa klart det sista i nymålade hallen och mitt sovrum för att sen åka och handla. Efter det åkte vi till ösmo ip för att spela fotboll och brännboll. 
Sen åkte vi hem till min bror för att laga pannkakstårta och leka lekar. Lilleman somnade så småningom i soffan efter en lång och härlig midsommar dag.















Midsommar :)

I Torsdags hämtade jag min lilla stjärna igen för att åka ut på promenad med Nellie, det blev en snigel jakt istället och efter att ha tittat på 11 sniglar med skal som lilleman både ville hålla i samtidigt som dom var läskiga så begav vi oss hem för middag, efter bara några minuter efter middagen somnade lilleman. 













Summerburst

Haft en av dom bättre helgerna i mitt liv, summerburst 2014 på Gärdet. Finns inga ord som beskriver känslan av att få spendera dessa dagar tillsammans med vänner live musik och sol.













Träning

Sista kvällen på pappaveckan med mitt lilla hjärta och så kul vi haft. 
Ikväll spenderade vi tid nere i gymmet och som i vanlig ordning ska han göra precis samma övningar som pappsen :p

Efter det blev det middag och sen kom vi inte så mycket längre då lillskrutt somnade.
Så nu blir det att fortsätta i sovrummet för min del.



Fjättern och hundbad

Efter en lång och varm dag på jobbet men endå en positiv dag som bjöds på en god lunch tsm med en god vänn så begav jag mig så småningom hem för att plocka upp lilleman och Nellie för att gå på promenad. Det blev en tur till sjön fjättern för att låta Mille kasta pinnar i vattnet till Nellie som badade med full fart. 
Även fast både jag och Milliam var lika blöta som Nellie efter att hon skvätt ner oss gång på gång så begav vi oss tillslut till bilen för att möta upp storebror och hans dotter som ville kolla och klappa på kaninerna. Nu blir det middag för lilleman och en dusch för att sen gå och träffa John blund. 
För mig blir det att slipa av sovrummet en sista gång för att sen börja måla snart kan ja äntligen få lite ordning igen i lägenheten.
Trevlig kväll på er :D











Jadu va säger man

Mycket som hänt denna kväll men som sagt dags att se saker med andra ögon och låta hjärnan få jobba ist för hjärtat.

Hämtade lilleman från dagis för att bege oss ut till alhagen för att leka i forsen och låta Nellie springa av sig. Med strålande solsken blev det en riktigt lyckad promenad.








Väl hemma sen blev det mat för att sen krama kudden. 
Annat blev det för mig pappa kom förbi tillsammans med min bror för att fortsätta spackla i sovrummet, efter det blev det en fika för att sen ta en dusch.

Efter en lång och härlig dag och med ett leende på läpparna satte ja mig tillslut i soffan för att se på lite film dock så avslutas denna kväll i tårar då ett hyfsat nystartat kapitel i mitt liv, en nystart för min lilla familj tog slut då känslor försvunnit. 
Men men imorgon är en ny dag och nya möjligheter det gäller att ta vara och leva med dom man älskar och blir älskade av och som Albert Einstein en gång sa:

Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste du fortsätta framåt


Ringvägen

Blev en mysig tur längs Ringvägen innan det var dags för Lilleman att sova.






Nu när lilleman somnat efter en lång och helt underbar dag blir det att slå sig ner i soffan med godis chips och film.




Happy sunday!

Steg upp på morgonen
innan din dag var riktigt vaken
Woowow vilken härlig dag

lalalalalalala...
lalalalalalala...
lalalalalalala...

...Så kändes verkligen denna söndags morgon.
Efter en härlig avslutning på gårdagens fiske åkte jag och mina två bröder hem till mig för att äta och tillbringa tiden med dom man verkligen älskar och blir älskande av. 

Idag vaknade lilleman kl 6 och med hjälp av han så dukade vi fram en riktig lyx frulle. Efter det begav vi oss ut med Nellie på en långpromenad. Så mycket glädje min lilla prins ger så försvinner genast alla tankar och funderingar man tyvärr så ofta har.
Men men väl efter promenaden åkte han och jag till bauhaus för att handla spackel och färg till mitt sovrum, just nu sover ja i lillemans rum och trångt blir det.
Påvägen hem från bauhaus åkte vi förbi lillemans farmor och farfar på fika och bad i poolen. 






Efter badet blev det nyplockad gurka från mammas nya växthus.


Väl hemma igen började jag med sovrummet medans Lilleman sov middag och pappa kom även och hjälpte till. 

Sen blev det en städning av altanen och plantering av lite växter medans Mille satt och åt godis.
Även vattning av rabatten hann vi med som slutade i en blöt historia då han tyckte det var jättekul att jaga och spruta vatten på pappa ;)






Nu blir det middag sen ett bad och en promenad på Ringvägen.

En heldag på sjön

Igår åkte jag och lilleman först och plockade upp min äldsta bror för att sen bege oss ut till Milles farfar och hans båt för en heldag på sjön med fiske och sol.

Det bjöds inte på allt för mycket fisk men en härlig solig dag på sjön men släkten sitter aldrig fel.








Nu blir det skogen med Nellie för att sen åka till Haninge.


Fishing Friday

Började Sveriges nationaldag med en sovmorgon, lilleman vaknade till runt fyra i morse för att sen somna om och vakna vid halv nio. Sen blev det en kort frukost för att åka och handla.
Hann även med en tur till Milles farmor och farfar på en fika.
Efter det packade vi fiske väskan, engångsgrillen, ketchup och korv för att bege oss ut till alsnäset för att fiska och grilla. Blev en underbar förmiddag med sol, fiske och mata fåglar dag.







Ikväll lutar det åt grillning med lilleman och storebror nu blir det att sova middag.
På återseende :D

Helg!

Då var det dags för lång helg igen känns som det är det nästan varje helg men dumt att klaga.
Hämtade lilleman från dagis efter jobbet för att sen svänga förbi och plocka upp Nellie för att bege oss ut till lövet på en promenad. 
Medans Nellie sprang runt och lekte med pinnar hittade lilleman en pump som var spännande.



Efter att ha övertygat Millie att vi faktist inte kunde ta hem pumpen då den satt fast och inte var våran så gick vi och kasta lite sten i vattnet för att sen åka hem och äta, men först skulle han promt köra vagnen.






Efter en god grillbit och sallad blev det ett bad för att sen vilja ha välling.
Planerna för resten av helgen innefattar abborrfiske, grillning och antingen Skansen eller grönalund.

Nu blir det sängen för även mig efter att ha myst lite med kaninerna.


Kryssning

I måndags begav sig jag och lilleman in till stora staden för att åka på kryssning eller som hans ord stooooooja båååten ;)
Vi åt god mat och hann med att åka rutschkana, leka i bollhavet och springa runt och busa.







Nu blir det kväll för mig som avnjuts i soffan tillsammans med serier.


All I ever wanted was to be part of your heart 
and for us to be together to never be apart.
No one else in the world could even compare,
You’re perfect and so is this love we share.
We have so much more then I ever thought we would, 
I love you more then I thought I ever could.
I promise to give you all I have to give, 
I’ll do anything for you as long as I live.
In your eyes I see our present, future, and past, 
by the way you look at me I know we will last.
I hope that one day you will come to realize, 
how perfect you are when seen though my eyes. 
Älskar dig min son <3



Long time no see

Var länge sen ja uppdaterade och mycket har hänt sen dess. 
Milliam blir bara större och större och min lilla son som fick plats i handen orkar jag knappt lyfta längre :D

I mars var vi på jobbresa i Dubai ett oförglömligt minne som jag bara finner ett ord för och det är wow. Vi red på kameler körde bil i öknen och åt grym mat.





Den årliga fiske helgen vi har varje år har också gått av stapeln, iår befann vi oss på solön och resan blev helt lyckad. Fina abborrar torskar och en och annan gädda och simpa kom upp i båten.


Mille har också fyllt två år och tiden bara springer iväg





Milliam har även fått två små systrar en aning lurviga dock.




Efter några maskiner tvätt och lite slipning och spackling av sovrummet blir det soffläge framför serien game of thrones




RSS 2.0