No titel

Då va de sista dagen med lilleman. Redan gått en vecka :(
Igår så åt vi pizza och myste framför tvn innan han somnade i mitt knä.
Idag skulle dagis ha halloween tema och självklart hade vi köpt en liten vampyr kostym. Så i morse hade jag en springande unge i lägenheten då kappan fladdrade så fint bakom.
Ikväll väntas de grabbkväll då bror och systers sambo och ja ska hitta på nått. Imorgon står det öringfiske på programmet.




Helgen

Haft en toppen helg med min stjärna.
I lördags var vi ute och fiskade för att sen åka hem till Milliams farmor och farfar där vi stannade och åt middag för att sen somna i bilen hem :)
Idag så började morgonen väldigt blött, vaknar av att busungen står med sin vattenflaska och häller vatten över mig kan inte annat än att kliva upp. Efter det blev de en promenad med Nellie för att sen åka hem och baka. Blev vaniljbullar och kanelbullar. Efter de så såg vi på film för att sen laga kvällsmat. Nu sover lillskrutt och själv njuter ja av en mysig söndagskväll med Bingolotto.









Fredag och helg

Då va de äntligen helg. Hämta som vanligt lilleman från dagis för att sen gå till lekparken med Nellie och Mille. 
Sen åkte vi och storhandla och han hjälpte mig att plocka upp varorna så duktig som han blivit. Sen lagade vi taco tsm eller aa jag skar grönsaker han krossade grönsaker men han gjorde sitt bästa :) .
Nu blir det kväll iallafall för mig som avnjuts att en kaffe latte och film.








My love

Då va äntligen min stjärna hemma igen. Blev avsläppt efter jobbet på dagis och hinner inte långt på grusgången innan ja hör någon ropa pappa pappa några få ord som kan få en att känna värme och glädje inombords. Efter de gick vi förbi Willys och handla lite och de var en riktigt pratglad liten herre påvägen hem, bilar va brumm brumm gick förbi en båt som var riktigt spännande och den fick låta tut tut, en bit från lägenheten så råkade ja säga ska vi hem och gå ut med Nellie och genast kommer det nästan ett glädje rop "nenne,nenne" väl hemma går ja upp och hämtar Nellie och även hon fick glädje fnatt och har faktist aldrig sett Nellie hoppa upp i vagnen Och sätta sig i Milles knä samtidigt som han skrattar, mina två älsklingar. 
Väl hemma blev de att laga pannkaka med vaniljglass sen en dusch och nu ligger lilleman bredvid mig i soffan och har somnat. Imorgon blir de att handla och helgen bjuds på massa skoj.








Sovit

Ingen bra dag idag sovit knappt 2 timmar på hela natten.
 



Helg

Haft en riktigt härlig helg tillsammans med underbara människor. Började fredagens kvällen att träffa storebror och sitta och snacka riktigt trevligt, lördagen blev ja upphämtat att Magnus för att åka ut och fiska lite gädda va trögt men vi fick några små, efter fisket kom Alex förbi på en fika och efter det åkte ja in till Haninge för att festa lite med en jobbarkompis Tobbe blev riktigt lyckat då Tobbes bror kom förbi samt Danne som är sångaren i bandet "skit arg". Kvällen blev galet rolig iallafall sen att de sket sig lite med tåget som ja skulle ta hem som ledde till att ja fick vänta i vh i två timmar i -5 grader gjorde inget. En vänn och hennes sambo kom förbi och mötte mig vid tåget så vi gick hem till dom och kollade lite film innan tåget gick. 
Idag har det varit soffläge hela dagen förutom att matlådan är gjord gått promenad med Nellie samt kollat på film med Alex. 



Vecka

Haft en underbar vecka med lillskrutt även fast han blev sjuk på slutet så har vi haft det hur mysigt som helst, saknaden är redan stor. Idag blev det en fiske promenad med Nellie och lilleman sovandes i vagnen, efter det så åkte vi hem till mormor och kollade på hönorna samt hämtade min nya bil då hon köpt en ny.
Ikväll väntas de film med en underbar vänn och helgen är ännu inte planerad.




Väl hemma hos mormor lyckades ja också komma över en bild på mamma och mina två morbröder:






No titel

Lilleman sover så passade på att laga lite mys godis till tv tittandet. Fick bli havrebollar hade dock inge pärlsocker så fick bli strössel. Nu blire efterlyst



Feber

Varit hemma med Mille som haft feber hela dagen samt näst intill sovit hela dagen blir att vara hemma i morgon också. Har som sagt inte gjort så mycket förutom att passat på att städa och gå en lång promenad med Nellie, passade på att plocka lite svamp också medans lilleman låg i vagnen och sov.
Eftersom de va sista natten innan de är dax att lämna över lilleman till sin mamma så blev de självklart pizza på menyn, efter de blev de en dusch som inte varade så länge då m somnade i mitt knä. Nu blir det att spendera resten av kvällen framför tv:n.









Skratta gott

Haha måste bara dela med mig, duschar med lilleman som vanligt leker med sina badleksaker, plötsligt ställer han sig upp ropar 
-pappa pappa däärr däärr 
Ja tittar ner och ser att han står och kissar vet inte riktigt vad ja ska säga men helt plötsligt lutar han sig framåt och ska peka på vad som händer samtidigt som han gör de så slutar han kissa, han står förvånande framåtlutad och undrar vad som hände, tillslut lutar han sig upp igen och de hela börjar om han börjar kissa igen och skriker nu högre och högre och ska luta sig framåt och peka och visa vad som händer samma sak händer igen de kommer inget. Ja kan inte riktigt hålla mig så ja börjar skratta varpå han också gör de. Han såg helt förskräckt ut över vad som hände. 
Men men nu blir de att se på hockey och mysa ner sig i soffan lilleman sover redan gott.




Feber

Fick åka från jobbet då dagis ringde och sa att lillskrutt hade feber, fick bli en halvdag idag. Väl hemma blir de soffmys och film.



Trött

Varit en lång måndag idag. Hämta lilleman för att sedan gå en promenad med Nellie, gick förbi lekparken och självklart ville lilleman leka lite innan det var dax för mat. Efter duschen blev de nattning för Milliam och vet inte riktigt vem av oss som somnade först men vaknade till iaf och då sov han så sött i famnen. Blev att plocka lite samt plocka i och ur diskmaskinen och nu blir de att krama kudden även för mig.



No titel

Haft en bra dag med mitt hjärta idag. Vi har varit hemma hos mina föräldrar hela dagen åkt fyrhjuling lekt i sandlådan och bara haft de mysigt i de härliga vädret. Milliams kusin kom förbi också. Kvällen slutade med massa bus tror nästintill varenda leksak från hans rum tillslut låg i soffan. Tillslut blev de nästan för tyst så gick och kolla vad han gjorde då hade han somnat i sin egna säng innan vällingen ens blivit upphälld. För mig själv blev de som en vanlig söndag tända ljus bingo och julmust tyvärr med massa tankar som snurrade omkring om allt mellan himmel och jord. Nä nu blir de att krama kudden för mig :)



Farmor och farfar

Började morgonen med sovmorgon, hann starta en tvätt och laga taco toast till frukost. Efter det så kom Milliams farfar förbi och plockade upp oss för att sen åka hem till dom för en fika. Blev en fyrhjulingstur också.






Höst

Haft en toppendag med lilleman, vi startade med en promenad med Nellie för att sen bege oss till dagis och höst städa samt plantera massa träd och buskar, va så kul att se Milliam med alla andra barn och se va han gör om dagarna medans man sj jobbar. Alla var med och hjälpte till och mycket blev gjort och gården blev superfin.
Efter det blev de att plocka upp Nellie på vägen hem för att sen ta en promenad medans lilleman sov först till norvik för att fiska lite efter gädda medans lilleman sov middag sen gick vi till alhagen och byggde barkbåtar och lekte vid forsen. Solen bjöd verkligen på en riktigt härlig höstdag.
Efter att ha varit igång hela dagen blir de skönt att slå sig ner i soffan ett tag innan det är dax för mat.











Lördag

Börjar dagen med en härlig promenad i skogen med mina två hjärtan, efter de blir de fixardag på dagis och solen skiner kommer bli en toppen dag dehär.





Fredags mys

Efter en lång och mysig dag tsm med lillskrutt. Kvällen bestod av taco mys och hockey, Milliams gudfar mim bror kom förbi och såg hockeyn och det blev en massa bus i soffan, efter de blev de en dusch och sen välling för en utslagen hjälte. Nu blir de fjollboll och chips :D



Rutschkana

Hämtade lilleman från dagis sen blev de en promenad med Nellie och lek i lekparken i det riktigt härliga höstvädret. Imorgon ska jag och lilleman till dagis och plantera träd och annat skoj och ilväll blir det taco mys och fjollboll på tvn ;)



Äntligen!!

Äntligen har ja lilleman hemma igen som ja har saknat han. Hämta han från dagis så gick vi och handla sen promenad med Nellie, efter de blev de matlagning och "matkrig" i köket. Blev tillslut en god middag som innehöll fattigariddare grädde samt hallonsylt mums. Efter duschen så är de nu dax för lilleman att sova.



Första träningspasset

Första träningspasset avklarat fyfan va jobbigt! Men lika bra att ta tag i det viktnedgången är nu 31 kilo dax att börja bygga lite muskler




Paj

Härlig söndag, har spenderat dagen med att städa tvätta och fixa lite hemma, efter de bakade ja kantarellpaj fy f#n va gott de va. Nu blir de Bingolotto och julmust mums☺️



Lilleman

Saknar lillgrabben, visst är det skönt på ett sett att bara kunna varva ner när man kommer hem efter en lång jobbdag men det är endå tomt. Nä det är inte lätt när de är svårt.
Försökte få tiden att gå lite fortare iaf genom att baka lite, blev choklad doppade havrebollar med strössel.



Sista natten

Sista natten innan lilleman åker hem till sin mamma. Kommer verkligen sakna han. Han ger en sån glädje och han kan verkligen få en att glömma alla problem och bara ge en lycka.
Och eftersom det är sista kvällen firas den som vanligt med film mys och pizza. 



RSS 2.0