Tattoo




Härliga torsdag

Började morgonen med att vakna allt för tidigt och kände mig super pigg så upp och starta kaffebryggaren och klä på mig för att sen städa upp det sista i lillemans rum innan det var dags att väcka honom och bege sig till dagis, då jag var ledig idag pga att ja skulle tatuera mig så blev det en sväng förbi macken och unna mig en kanelbulle. Väl hemma igen blev det att krypa ner i sängen igen och sova några extra timmar innan det var dags för gaddning, Elina som tatueraren heter jobbar på platinum ink i Haninge. Helt super nöjd med resultatet och omhändertagandet kan varmt rekommendera dom. 
Tatueringen blev en text till Milliam över revbenen och det kändes kan inte säga annat men hade förväntat mig nått mycket värre.
Väl hemma igen blev det en tur med Nellie och halv sova lite i soffan innan ja åkte iväg och åt middag och spenderade resten av kvällen med trevligt sällskap. Nu blir det sängen och imorgon fredag. 

Milliam 

Till min son, som så älskad är.
Jag är för evigt tacksam att du är här.
För varje dag som jag får spendera med dig
blir du allt mer speciell för mig.
Du är allt jag behöver,
älskar och har 
jag är så oerhört stolt
över att vara din far.

No title

Lilleman sover och lägenheten städad, alla kläder framtagna till dagis imorgon, även fått skisserna från tatueraren så nu blir det sängen för mig.

Semla

Haha inte alls den vackraste semlan men Milliam ville inte ha vit grädde, god var den iaf :)



Fjärilshuset

Startade morgonen med en härlig frukost med ny pressad juice och nybakad mackor och lilleman var minst sagt nöjd när han vaknade, efter frukosten blev det en tur till alhagen med Nellie. Väl hemma packade vi väskan och åkte in till fjärilshuset som ligger i hagaparken. Det var med stora ögon och ett leende hela dagen då vi såg "stooora fiskaj" papegojor, fjärilar och sköldpaddor och favoriten hajar :)
Efter en lång tur i den varma regnskogsmiljön avslutade vi dagen på fjärilshuset med att Mille fick välja en souvenir och sen blev det en fika, latte vanilj för mig och Festis för han samt choklad och blåbärsmuffins mums. 
Väl hemma blev det att sova middag en timme för att sen gå ner till affären och köpa ingridienser till semlor.
Nu blir de att baka.

















Matkrig

Matkrig 
Milliam 1 - pappa 0




Båtmässan

Går kvällen avslutades med hemmabakad chokladkaka med vaniljglass och bär framför Bingolotto, efter det slutade kvällen i frågor och tankar som troligtvis aldrig kommer få ett svar på.
I morse blev det en tur till skogen med Nellie och lilleman innan vi gick in och tog en fika, då lillskrutt verkade lite halvseg och mer gnällig än vanligt fick ja en förklaring då han somnade i min säng medans ja vek in tvätt i garderoben, vilket gjorde att jag hann med en fika i soffan.
Väl när han hade vaknat så begav vi oss till tåget för att åka in till Stockholms mässan och gå på båtmässan, om man ändå hade överflöd med pengar så fanns det många grymma båtar som jag inte skulle tacka nej till. Tågresan hem gick bra även om det var en något rastlös herre efter halva vägen så kom vi hem. Väl hemma blev det en långpromenad med Nellie igen innan vi gick in och lagade mat. Nu blir det ett bad då lilleman har kört matkrig med spagetti falukorv och ketchup. 
På tåget såg vi också ett reklamblad där det var hajar på bild som Mille blev helt fascinerad av och eftersom dagis är stängt imorgon också pga planeringsdagar så blir det nog en tur till fjärilshuset och titta på deras akvarium med bl.a. Revhajar.






Helt underbar söndag.

Då Lilleman somnade mitt i maten igår så blev det en tidig kväll för han, vilket gjorde att det inte blev någon sovmorgon utan kl 6 hade vi ätit frukost och städat upp alla leksaker. Kl 7 så packade vi väskan med en engångsgrill korv med bröd och Festis och åkte till Ösmo för gå muskan runt. Hade en helt underbar dag i skogen där vi jagade Nellie kastade pinnar grillade och åt korv, hann även med att kasta macka i sjön. Även bygga barkbåtar och sjösätta vid dammluckorna i forsen var en höjdare. Men men med 100 meter kvar till bilen så stannar vi till vid sandstranden och kastar lite sten så precis när ja lutar mig ner för att plocka upp en sten ser jag i ögonvrån hur lilleman tar sats och springer rakt ut i sjön efter 1 meter slänger han sig raklång på mage i full fart springer jag ut och lyfter upp han från det iskalla vattnet upp kommer en skrattande unge och tyckte det var jätte kul som tur var så var vi nära bilen så det blev att klä av han alla blöta kläder och dra värmen på Max. Väl hemma blev det bara in och ta på varma kläder igen för att åka till Milles farmor och farfar och hjälpa till att rensa massa i skogen och grilla korv. Väl hemma blev det ett varmt bad efter det myser vi ner oss i soffan med godis.












Bra start

Startade lördagen kl 6 och var super pigg, så gick upp och började duka fram frukost och vänta på att lilleman skulle vakna hann med att starta en tvätt vattna blommorna och plocka i och ur disken innan lilleman kom ut med kudden kvar i ansiktet. Blev iaf en kort frukost innan han ville gå uuutt :) så på med kläder och ut på en lång promenad med Nellie, väl tillbaka så plockade vi ihop Milles nya bandy mål och spelade lite bandy innan vi tillslut gick in. Mille ville promt dammsuga medans pappa vek tvätt.
Nu blir det lite lördagsgodis.





RSS 2.0