Helg!

Då börjar helgen nå sitt slut och den har varit helt underbar.
På fredagen hämtade jag lilleman för att åka hem och plocka upp Nellie för att sen bege oss ut och fiska, efter en underbar eftermiddag med sol och fiske och några små abborrar åkte vi tillslut hem för att äta och krama kudden.
I lördags startade vi morgonen med nutella rostade mackor och marmelad och varm oboy för att sen packa väskan och gå ut i skogen, efter några timmar åkte vi så småningom hem för att duscha och göra iordning oss då vi blivit bortbjudna på middag :)
Efter det blev det mys i soffan och godis innan lilleman tillslut somnade. Imorse vaknade vi och åt frukost hos en väldigt fin person för att sen åka hem hämta Nellie och plocka svamp, efter det blev de en tur hem till Milles farmor och farfar för att låna båten och åka ut och fiska lite. Väl hemma igen gick vi upp och kasta boll och lekte i parken för att sen äta kvällsmat, nu har lillen somnat och för mig blir plugg hela natten.















 

..




Full rulle

Oj haft full rulle hela dagen från morgon till kväll.
Startade morgonen med en frukost innan vi gick ut på alhagen med Nellie, innan vi var hemma stannade vi till vid fotbollsplan och både jag och lilleman kastade pinnar åt Nellie, några stunder kändes det som ja även kastade åt Mille då han sprang efter Nellie han även med att cykla lite, väl hemma igen åkte vi till bauhaus och köpte några borrar för att färdigställa altanen, och på vägen hem åkte vi till eneby banan och kollade på folkrace tsm med Milliams gudfar Johan. 
Efter det så åkte vi hem och åt lunch och Mille sov middag medans ja höll på med altanen. 
Väl när han vakna åkte vi till fjättern och badade Nellie för att sen åka till hamvik och träffa min andra bror Peter och hans dotter. 
Sen blev det middag och ett bad innan lilleman somnade i soffan.













Två underbara dagar

Igår kom äntligen min lilla stjärna hem igen dock hann vi inte med så mycket då han kom på eftermiddagen men först gick vi till lekparken och åkte kana och rasta Nellie för att sen åka till nicksta och bada och äta glass, kvällen avslutades med trevligt sällskap och pizza tills han somna.
Idag började dagen med lång frukost och sen promenad för att sen gå in och leka lite med tåget innan vi packade flytvästen och åkte ut på sjön. Dagen bjöds på sol och bad och härliga vänner. Efter lite abborre fiske på hemvägen och en gäspande trött liten kille kom vi hem för att ta en tur med vagnen och Nellie. Sen blev det sallad och tillslut en saga om den lilla blå bilen.













Härlig skillnad på båt tur, första bilden påvägen dit och den andra på vägen hem:





RSS 2.0