Ikea

Då Milliam mådde mycket bättre idag ingen feber och sov hela natten och vakna pigg kl nio men fortfarande lite snuvig så bestämde vi att de inte blir någon tur till Örebro iaf inte under helgen kanske på måndag ifall han mår bättre. Men men vi beslöt oss iaf att åka till Ikea och handla lite saker till hans rum och till lägenheten. Blev ett fint bord med två stolar och en ny lampa för hans del samt lite nya leksaker. Blev även lunch på donken för att sen åka hem till hans farmor och farfar på en fika. Hann även med att leka lite i sandlådan. Väl hemma blev det att få i sig lite mat och göra iordning hans rum med dom nyinköpta sakerna. 
Lilleman har redan somnat i soffan och för mig blir det att krypa under filten och se på film.













Sjuk :(

Fick äntligen hem lilleman och som jag längtat, dock var det en förkyld och febrig liten kille som hämtades inte mycket att göra åt det mer än att åka och till Apoteket och handla lite medicin och sen handla lite innan vi begav oss ut med Nellie för att sen åka hem och laga ugnspannkaka. Milliam sprang in som vanligt i sitt rum och kollade sig omkring för att sen ropa bappa bappa då hade han satt sig på trehjulingen och sa bjum bjum. Men men fortsatte med maten för att sen ropa och fråga om han kunde hjälpa till och får som svar tjött sova, sa att vi måste äta mat först men han ville promt sova så det blev sängen för min lilla sjukling. Nu blir det kvällsmat för mig för att sen också krama kudden.





Underbar onsdag

Haft en helt underbar onsdag börjar förstå mer och mer varför vissa låser in sig och stänger ut problem som är jobbiga att ta tag i även fast det kan vara värt att chansa.
Men men efter jobbet blev det en tur med Nellie i vanlig ordning dock inte lika lång löprunda som vi gjort den senaste tiden men bättre än inget, efter det blev det hem och starta en maskin tvätt och vika lite kläder samt dammsuga. Sen kom Hampus och Freddie förbi för att så småningom bege oss ner till barandburgers på middag. Kan varmt rekommendera deras mat, stämningen maten och urvalet att dricka är av världsklass. Efter maten blev det att dra vidare och hoppa ner i bubbelpoolen, och njuta. En helt välförtjänt kväll med glada vänner och många skratt lät tankarna att få ligga åt sidan en stund. Nu blir det sängen för min del och i morgon kommer väldens underbaraste unge hem igen och planer för helgen har redan smidits det lutar åt att bege sig till Örebro och uppleva Lek och Buslandet Europas största lekland på 7000 kvm samt övernattning på hotell. Men men nu blir jag och kudden vänner iaf ha en trevlig kväll folks :)





Träning och åter träning.

Efter en väldigt sen måndagskväll då kroppen ville sova men hjärnan tuggade tankar startade dagen segt idag. Men men bara kämpa vidare väl hemma var det bara att sätta löparskorna och knäppa Nellies koppel, blev en runda ner till alhagen och efter halva vägen började ja inse att ja kommer få springa resten av biten i kol mörker vilket inte blev bättre av att möta först två rådjur som fick Nellie att nästan skrämma livet ur mig när hon skällde till och ut hoppar två rådjur men men tänkte ja Bambi kan inte göra sån stor skada och fortsatte dock kommer ja inte mer än 200 meter och ser en väldans massa gula ögon som reflekteras från mobilens ficklampa stannar upp och inser att det är en stor grupp vildsvin, börjar ropa och stoja och dom traskar oberört in i skogen. Trots att ja inte är så mörkrädd blev pulsen betydligt högre än den redan var, men men resten av rundan gick smärtfritt så hem duscha slänga i sig tre ägg för att sen stressa ner på styrelsemöte. Nu blir det film i soffan.




Måndag igen

Jaha då va det måndag igen dagen som inte borde finnas. Väl hemma så plockade ja upp nellie och drog ut på en löprunda blev 5 tunga kilometer för
Mig iaf innan ja droppade henne och gick ner till gymmet. Fyfan ursäkta språket men man märker att man tappat en hel del sen yngre dagar då träning var kul. Men men ja ska hålla mitt löfte iaf och träna så mycket ja hinner. Beach 2000 aldrig here we come!
Efter träningen blev det att hoppa ner i badet tsm med ljus och lugnafavoriter. En helt okej måndag endå trots att de är den värsta dagen på veckan.



Bra helg!

Lördagen spenderades på sjön tsm med Freddie och min kära bror Johan. Blev inte mycket fisk Freddie fick en gädda men va gör det när vädret var på top. Väl hemma igen så kom det lite vänner så kvällen började med beer Pong för att sen köra utgång, det blev en sen kväll men en kväll värt att minnas iaf ;) 
Idag stod det os final på menyn, chips 1 kilo godis blev det efter att vi avnjöt en kaffe och munk på nya balkongen. 
Ja stod för maten ikv och det bjöds på fläskfilé med inrullad bacon klyftpotatis med rotfrukter och svartpepparsås och efter mycket beröm så är det nu dags att avnjuta dom sista timmarna av söndagen med tända ljus och ett bad.











Då tar vi helg!

Då var det äntligen dags för helg, och helgen kan inte börja på en bättre start, vinst mot Finland och nu en powernap i badkaret med lugnafavoriter tända ljus och en iskall Corona.




Precis hemkommen

Precis kommit hem börja kl 05:30 imorse för att göra iordning allt till Milliam då det var sista dagen på pappa veckan ;( sen köra han till dagis för att åka jobba, visade sig bli en lång dag nästan 14 timmar. Märker redan hur tomt det är utan att ha lilleman springandes omkring sig, nu blir det gymmet för att rensa tankar sen sova. Morgondagens plan är nästan spikad och helgen är fullbokad och kommer bli riktigt bra.

Träning..

Inte mycket som händer om vardagarna mest samma visa varje dag, upp klä på Milliam åka till dagis och lämna han sen iväg till jobbet efter jobbet hem hämta Milliam ut med Nellie. Men nu när ja börjat träna lite lätt så har jag och Milliam börjat med att efter dagis blir det en åktur i vagnen på 5 km medans pappa springer, efter det droppar vi Nellie för att gå ner till gymmet, väl där springer han mest runt och leker med yoga bollen som är en stooor boll enl hans tycke. Han ska också göra alla övningar som pappa gör både armhävningar och situps, vikterna är däremot svårare och efter att ha sett på medans han gång på gång försökt lyfta upp hanteln vänt och vridit testat nytt håll och nya tag till slut sätter sig brevid drar handen över pannan och säger pjuh kan man inte mer än att börja skratta. Efter det blev det att laga mat och ett bad för att sen få i Milliam lite välling och straxt efter somna han i sin säng.
För mig blev det att vika lite tvätt plocka i och ur diskmaskinen och plocka upp leksaker som han gömt för pappa. 
Nu blir det kudden som gäller och imorgon är det sista kvällen/natten på pappa veckan.

...




Söndagen nått sitt slut

Då har söndagen nått sitt slut och även fast det inte blev någon större utflykt för Lilleman har vi hunnit med om massor och han har fått en stor garderob, badrummet är så gott som klart med tvättmaskinen och badkaret, alla förråd är rensade och vi har busat en massa och ätit gott. Nu är den sista tvätten tvättad, golvet torkat, alla möbler dammade.
Har även slagit slag i saken och nu kör vi konstant träning i en månads tid och självklart får lilleman följa med på gymmet, kan inte mer än börja skratta när han ska göra exakt som jag gör eller försöker iallafall. 







Städa städa

Idag har jag och Milliam städat och städat igen, vi hann med fyra vändor till srv innan vi tillslut var klara. Båda extra förråden är rensade och tömda på gamla minnen och skräp som inte har någon nytta längre samt gamla fiske rummet har tagit plats i ett av förråden så nu har Milliam en stor garderob. Alla kläder är vikta och jag konstaterade även att han har 17 st jeans!! Efter alla vändor fram och tillbaka hann vi med en fika hemma hos min mormor. Även en lång promenad på norvik med Nellie blev det också innan vi varvar ner i soffan. Snart blir det middag och sen myser vi ner oss i soffan för film.


Morgon bad

Kvällen avslutades med en grymt god taco paj innan lilleman somnade i soffan, själv så gick ja också och la mig straxt efter honom så i morse va man uppe före tuppen och Lilleman. Hann med två tvättar duka frukost och få i mig en kopp kaffe innan lilleman vaknade. Efter frukosten blev det ett bad och Mille är lika lyrisk varje gång vi badar, allt är så roligt både skummet och leksakerna som helt plötsligt flyter. Nu blir det att fortsätta städa ur fiske rummet och åka och slänga skräp och rensa förråd för att få plats att börja bygga Milles lilla walk in closet.





Lördag

Det blev sovmorgon idag, kl 9 vakna Mille och vi dukade fram frukost. Efter frukosten blev det en tur till Milliams farmor och farfar för fika och bus, efter en tur ner till Nynäs igen för att köra Milliams gudfar till ösmo begav jag och lilleman till bauhaus för att köpa det sista till badrummet och till hans framtida garderob. Tog också en tur till Haninge centrum för att handla lite kläder till både han och mig. Nu väl hemma blir det dags för lördagsgodis och som han har tjatat, ikväll blir det taco paj och hockey. Trevlig helg!




Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag spenderas med den personen som betyder mest i mitt liv Milliam. Vi började dagen med att gå upp till parken för att leka och busa för att sen se Sverige- Schweiz, kvällen avslutades med hemma lagad mozzarella pizza och gelé hjärtan till efterrätt. Nu blir det ett bad innan vi myser ner oss i soffan.

I'll always need my son no matter what age iam. My son has made me laught, made me proud, made me cry, hugged me tight, seen me fall, cheered me up, keept me going strong. I promise you son that i will have a friend forever.





Hemma igen

Då va äntligen lilleman hemma igen efter en tur till affären för att inhandla våffelsmet gick vi hem och lagade mat. Det va en hungrig kille men efter två våfflor lägger han händerna bakom huvudet lutar sig tillbaka och säger fädii. Efter det blev det invigning för lilleman i det nya badkaret (tidigare haft dusch) och glädjen var enorm. Han ville aldrig sluta bada och efter 40 minuter fick ja tillslut ur han för att sen dricka lite välling och somna i soffan. Nu blir det vika tvätt och börja rensa fiskerummet som ska bli Milliams blivande garderob.







...

Imorgon kommer lilleman och som jag har längtat, finns inget som kan vara en så glädjespridare som han. 
Haft några tunga dagar där vänner har visat vilka dom egentligen är och drömmar har försvunnit då personer gång på gång sviker och sårar när man gör allt för att visa hur mycket dom betyder för en genom att både skriva och förklara till dom.
Men vad gör det vissa personer är inte värda att lägga ner tid hopp drömmar och tårar på utan dom mår hellre bra av att få andra att må dåligt och uppskattar vad som bjuds på där ute.
Men en vecka med lilleman ska göra saken bättre helgen åter igen bokad och det lutar åt junibacken.
Till sist en bok som läst om och om igen men till sist kommit till ett avslut.



....




En bättre dag

Både jag och Lilleman har börjat piggna på oss. Började morgonen med att vakna runt tio utan någon nackspärr alls för första gången på 6 dagar. Milliam sov fortfarande så jag gick upp och lagade en brakbrukost med allt, taco toast, rostade mackor med marmelad, yoghurt och nypressad juice, det dröjde endå tills kvart i elva innan lilleman vaknade men med glatt humör. Efter frukosten lekte vi i hans rum för att sen börja montera tvättmaskinen ja fick av mamma och pappa igår. Milliam bjöd även på mat idag pizza med kycklingrulle och efterrätten stod ja för morötter och gurka och dipp, nu blir det sängen för både mig och lillskrutt. Det är tur att jag har han älskade vackra son.






Inte den bästa födelsedagen

Feber och åter igen feber, Milliam va både snorig och hostig hela dagen igår och idag, medans ja har haft feber hela dagen, vi har inte gjort mycket idag förutom att sova mer eller mindre. Mamma och pappa kom hit ett tag på eftermiddagen och firade mig och ja fick en tvättmaskin, dags att börja lite renovering hemma igen. Får se om denhär natten ger mer sömn, feber förkyld och nackspärr inte den bästa kombon.


Ingen bra dag

Började med att natten inte va den roligaste, lilleman sov med 30 minuters intervaller hostig och snorig. Under dagen idag känner ja mig sämre och sämre och vid två tiden somnar både lilleman o ja i soffan, ja vaknar igen vid 18 med 41 graders feber, upp iallafall för att laga hamburgare till Mille och mig, sen blev det en lång dusch för att sen krypa sig ner i soffan igen.





Super helg

Igår blev det taco mys med lilleman innan han somnade.
Har haft en super dag idag. Jag lilleman och en kompis Nicklas med sin son Corey begav oss till Haninge för att leka på Lekvegas, oj så kul vi hade vi åkte rutschkana, hoppa studsmatta och åkte elbil. Efter det åkte vi till donken för att sen åka till Haninge centrum och shoppa lite. Efter att båda somnade i bilen hem så lämnade ja av dom för att sen åka hem till min mamma och pappa på en fika. Väl hemma igen så kom Nicklas och Corey och Ida förbi för att busa och kolla på melodifestivalen äta chips och dipp. En härlig kväll helt enkelt.













RSS 2.0