Måndagsmys

Tillbringade kvällen efter att lilleman somnat med att baka kladdkaka, tillsatte lite gammaldags vaniljglass och ett glas julmust mums.



Lekpark

Härlig morgon i lekparken



Härliga söndag

Hunnit med att göra allt som stod på dagens planering :) tvätta damma dammsuga ,städa, plocka/rensa svamp fikat hos mamma och pappa och träffa min mormor samt handlat bingolott.
Så nu blir det att kolla på film med hjärtat sen laga mat samt att baka.
En underbar dag helt enkelt!



Skogen

Plockat svamp och lekt i skogen nästintill hela förmiddagen. Påvägen hem fick Mille för sig att lära sig att simma i en vattenpöl som resulterade i en dyngsur unge☺️ 



Lång morgon

Ätit frukost med lilleman tvättat städat diskat så nu blir de svampplockning med Nellie och lilleman


Morgon

Morgonen startat med att ja får en blöt puss rakt över näsan, visar sig vara lilleman som tycker det är dax att gå upp.



Fiske

Uppe med tuppen trots att ja var ledig samt att Milliam fortfarande ville ligga kvar och sova imorse, hade nämligen fisketävling hela dagen, dagen bjöds på mycket gädda dock ingen storlek att minnas. Medans ja har och fiska fick mille leka med farmor och faster och Milliams kusin Nicole och dom hade varit på utflykt på ett stort lekland och haft superkul.
Resten av kvällen avnjuts nu av pizza och film☺️



Promenad

Blev en härlig lunch promenad idag 



Dagis stängt

Dagis har stängt både fredag och måndag så de blir långhelg för mig och lilleman, imorse var vi och handla och han fick välja lördagsgodis.
Självklart ville han provsmaka lite☺️



Redan gått en vecka

Att de redan gått en vecka utan att ja varit med lilleman. 
Hämtade iallafall upp lillskrutt som log och ropa bappa såfort han fick syn på mig värmer i hjärtat.
Efter det blev det iallafall en promenad med mina två älsklingar.



Lite träning

Efter en timmes träning efter jobbet så gjorde ja lite havrebollar träningen känns helt plötsligt helt onödig men jäklar vad gott de va/är.



Jobbig kväll

Dagens kloka citat:



Shower

Lugnafavoriter på ipaden tända ljus och en långdragen dusch härligt


Soffläge

Efter en härlig middag igår med fina vänner så blev det en hyfsat tidig start på dagen idag. Hållit på i föreningen och kört skräp till srv hittade även ett perfekt litet projekt att underhålla mig med tills ja får hem lilleman igen. En el-driven motorcykel. 
Även städat lägenheten tvättat diskat samt lagat storkok för hela veckan. Nu befinner ja mig i soffan framför blixten Mcqueen 2.



BBQ

Mysig kväll med härliga vänner och god mat


Kräftskiva

Fredagen bjöds på härliga vänner och en trevlig utgång.
Idag har ja bara legat i soffan och tagit sovmorgon. Efter det blev de en tur hem och kolla på Jockes nya lägenhet för att sen åka och ta en fika hos pappa. Ikväll väntas kräftskiva och lördagen känns helt underbar än så länge :)



Mat

Lite matlagning på efterfesten, pommes, kycklingklubbor, svampsås, bacon


Svamp

Lämnade lilleman på dagis imorse och nu dröjer de en vecka till innan ja får träffa han igen 😔.
Men för att komma på andra tankar så gick jag och Nellie ut och plockade svamp hittade faktiskt en hel del trattkantareller.
Så torsdagskvällen avslutas nermyst under en filt i soffan med smörstekta trattkantareller och en öl självklart med tända ljus.



Trött

De va en trött liten ängel som ja plockade upp från dagis idag. Dom hade varit ute på utflykt idag och lekt i skogen. Vi tog en liten promenad med Nellie. Efter middagen blev de en dusch och redan där slumrar lillskrutten till. Efter duschen gör jag iordning vällingen medans Mille kollar på tv, trodde jag iaf när ja kommer in i vardagsrummet har han redan somnat. 


Utflykt

Mille ska på utflykt idag så gjorde matsäck till han på morgonen. Fruktsallad och två vacker fick de bli samt varm oboy.


Love




<3

Efter att ha hämtat busfröt så blev de en tur till affären och sen mat. Resten av kvällen har det varit full rulle. 


Dagis

Uppe med tuppen påväg till dagis för att lämna lillskrutten.


Såhär blev resultatet

Kladdkaka med uppvärmda jordgubbar och granatäppelkänor. Hann baka och vika den sista tvätten, nu blir det att mysa ner sig i soffan och mumsa i sig och se på film. Trevlig kväll 😊


Bakade




Måndag

Jaha då va de måndag igen seg att gå upp imorse samt Mille ville inte alls vakna. Efter en lite kamp mot klockan lyckades vi ändå hinna till både dagis och jobb. Nya avdelningen känns super allt har flutit på hela dagen och massa nya saker har också inkommit på den nya verkstan. Efter jobbet hämtade ja upp lilleman och sen blev de en liten skogspromenad samt mat. Nu blir de duschen för att sen lägga hjärtat efter de blir de tvätta och städa. Lär somna i soffan inatt.



Milliam 120316

Tiden bara springer iväg Milliam blir ett och ett halvt år idag och de känns som de va igår ja satt på bb och fick hålla min lilla ängel för första gången när han kom ut en månad för tidigt och vägde 2895g och var 48 cm lång klockan 17:45



Helgen

Helgen med hjärtat har varit riktigt rolig. Massa mys bus och lek. Värmer verkligen i hjärtat när man precis ska natta lilla hjärtat och han räcker ut händerna säger bappa och ger mig en puss och sen lägger huvudet på kudden. Och imorgon blir han ett och ett halvt år gammal. Tiden går för fort.
Älskar dig min vackra son nu blir det Bingolotto 



Milliam

Vad skulle livet vara utan dig mitt hjärta.
Älskar dig Milliam



Fotboll

Byggde ihop ett fotbollsmål till Milliam, tur att man inte blev snickare.


Höstdag



Typisk höstdag spenderas på baksidan med Milliam som kastar bollar till Nellie.

Häst

Påvägen hem från badet svängde vi förbi min brorsdotters häst också som Milliam självklart ville klappa 


Fantastisk lördag

Haft en helt underbar lördag med mamma min brorsdotter Nicole och Milliam på Sydpoolen. 








Bus

Busar lite i soffan innan det är dax att åka till badhuset


Frukost

Vaknade av en pigg liten son som försökte mer eller mindre putta mig ur sängen. Nu är frukosten lagad och senare väntar Sydpolen för bad.


Björn Borg

Mille har fått ett par kalsonger av sin faster ett par Björn Borg




Hjärtat

En sista arbetsdag på VW personbilar nu börjat uppstartandet av VW caddy verkstan. 
Efter jobbet hämtade ja upp mitt hjärta för att sedan åka och handla Milliam fick välja lördagsgodis och självklart gick det inte att gå förbi jordgubbarna utan att han blev som galen så de blev lite jordgubbar också. Långpromenad med hunden, sen tvätta städa laga mat äta sedan blev de en dusch. Nu sover en utslagen hjälte i sin blixten Mcqueen säng medans jag landar i soffan framför hockey och Loka. 
Trevlig kväll ☺



Milliam




RSS 2.0