Nyår

Mycket som hänt den senaste tiden så inte riktigt haft tid att skriva.
Dagen efter julafton var det fiske tävling, så tillsammans med min äldsta bror begav vi oss ut i ett inte alltför bra väder men det gav iallafall resultat. Vi hann med ett första driv och de dröjde inte länge innan ja fick på en öring, blank och fin va den dock var den inte godkänd så den släpptes i, vi fortsatte nöta och efter lite strul med vågor och ett litet bad så drog Johan upp en öring som också skulle visa sig vara tävlingens största blanka öring. Efter en härlig vinst åkte ja hem och plockade upp lilleman för att tillbringa sista kvällen tillsammans med honom på pappaveckan.
Tidigt dagen efter lämnade jag lilleman och satte mig i bilen tsm med Nellie för att bege mig mot Piteå för att träffa en härlig vänn som alltid funnits och ställt upp i svåra tider. Mycket hanns med både shoppande badande och utekväll med live musik. En grym resa helt enkelt. Dagen innan nyårsafton som skulle bli en lugn kväll blev allt annat än de, tvillingarna kom förbi och några till och med härlig stämning och grymt umgänge blev kvällen/natten lyckad. Väl på nyårsafton så blev ja bjuden till Jossan och Jesper där det bjöds på sjukt god mat och riktigt härliga människor, innan tolvslaget begav vi oss till kyrkberget för att fira tolvslaget. Efter det blev de efterfest först hos några vänner för att sen bege oss hem till mig. Det bjöds på mycket skratt och ett härligt gäng för att kl 8 morgonen efter krama kudden.

Denna vecka har ja haft en grym vecka med lilleman, hämtade han efter jobbet för att sen åka hem och gå ut med Nellie och sen spelade vi trummor. Fredagen så bakade vi och lagade lasagne som blev riktigt god. Lördagen bjöds på en långpromenad ut till norvik för att fiska lite torsk, en liten bjöds de på för att sen gå ut till alhagen och bygga barkbåtar. Väl hemma efter att ha varit ute i nästan 5 timmar så blev det film mys med lördagsgodis. Idag blev det sovmorgon lilleman sov nästan hela natten i egen säng men kl 05 vaknar ja av att han kryper upp i sängen ler lite och sen somnar om och vaknar 09:30 riktigt skönt. Idag blev de en promenad på alhagen och massa bus. Lilleman somnade tidigt i soffan så nu blir det att se när små kronorna krossar finnarna i JVM.
 























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0