Båtmässan

Går kvällen avslutades med hemmabakad chokladkaka med vaniljglass och bär framför Bingolotto, efter det slutade kvällen i frågor och tankar som troligtvis aldrig kommer få ett svar på.
I morse blev det en tur till skogen med Nellie och lilleman innan vi gick in och tog en fika, då lillskrutt verkade lite halvseg och mer gnällig än vanligt fick ja en förklaring då han somnade i min säng medans ja vek in tvätt i garderoben, vilket gjorde att jag hann med en fika i soffan.
Väl när han hade vaknat så begav vi oss till tåget för att åka in till Stockholms mässan och gå på båtmässan, om man ändå hade överflöd med pengar så fanns det många grymma båtar som jag inte skulle tacka nej till. Tågresan hem gick bra även om det var en något rastlös herre efter halva vägen så kom vi hem. Väl hemma blev det en långpromenad med Nellie igen innan vi gick in och lagade mat. Nu blir det ett bad då lilleman har kört matkrig med spagetti falukorv och ketchup. 
På tåget såg vi också ett reklamblad där det var hajar på bild som Mille blev helt fascinerad av och eftersom dagis är stängt imorgon också pga planeringsdagar så blir det nog en tur till fjärilshuset och titta på deras akvarium med bl.a. Revhajar.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0