Julfirande

Haft en riktigt trevlig och härlig julafton tillsammans med lilleman och familj. Julen firades hemma hos min mormor med god julmat och allt som hör till. 
Lilleman fick en mängd fina klappar, leksaker och grymt snygga kläder presentkort mm.

Milliams gudfar kom på den genialiska iden att köpa ett trumset som han kan spela på känns som vi kommer bli bra vänner med grannarna jag och lilleman.


Självklart som alla andra morföräldrar vill dom alltid att ens son ska vara skyddad i alla lägen så detta är va ja fick av mamma: pickles home made ;)


Milliams outfit denna kväll:





Nu blir det en myskväll framför tvn med en alkoholfri Mariestad medans lillskrutt sover.
God jul på er!



Godjul

Igår var en stressig dag. Att köpa julklappar dagen innan julafton är inget att rekommendera tillsammans med alla andra Sveriges 9,5 miljoner åkte ja och Mille in till Haninge för att köpa julklappar. Efter några samtal med bror om vad hans döttrar ville ha så visade det sig att även dom var i Haninge centrum så vi möttes upp. Efter en lång dag med en massa folk till höger och vänster var de skönt att få komma hem. Väl hemma städades det sista i lägenheten samt pynta granen med mitt lilla hjärta. När de väl var dags för välling ville inte lilleman sova så vi körde uppesittarkväll tillsammans, även Fredrik hörde av sig så vi fick sällskap tillsammans, ingen vinst blev det men en riktigt trevlig kväll. Idag är det julafton och jag hann precis duka fram frukosten och sätta mig ner så kommer en glad liten pojke springandes ut från sovrummet och räcker ut armarna självklart hade jag förväntat mig en kram men han springer bara rakt förbi fram till granen där paketen ligger. Förklarar att vi måste äta frukost först innan vi öppnar paket och jag tror han förstod för ja har aldrig sett en sån liten kille få in en hel macka i munnen samtidigt som han får fram ett ljud fädi fädi. Nu blir det paketöppning samt en dusch för att sen bege oss ut med Nellie innan vi åker hem till min mormor för att fira jul, längtar tills ja också får se dagens outfit på Mille som vi köpte igår kommer att va så stilig.






Sleep

Efter en super dag inne i gamla stan åkte vi sen hem till mamma och pappa för att äta saffrans våfflor med hjortron sylt. Blev också en tur till affären för att sen bege oss hem. Efter en promenad med nellie och en dusch så somna lilleman i famnen i soffan. Nu avnjuts Harry Potter och soffmys med min trötta lilla kille.
Imorgon blir det att pynta granen.



Gamla stan

Haft en super mysig dag inne i gamla stan tillsammans med mamma pappa Milliams kusin Nicole, Milliam och syster Sofie. Gick och kollade i affärer och gått på julmarknad samt fika. Trots det tråkiga vädret och den saknade snön var de en riktig julkänsla.
























No title

Lilleman kom igår äntligen. Blev inte mycket gjort då vi mest kolla på film hela dagen och myste framför tvn. Bakade dock bröd och åt en sen frukost. Idag var vi däremot ute på alhagen och lekte vid forsen med barkbåtar för att sen åka ner till norvik och fiska lite, vi hade inte mycket fiskelycka dock en blöt hund och en skrattande unge. Nu när lilleman somnat blir det att mysa ner sig under en filt i soffan framför filmen Baksmällan med nybakade havrebollar och ett glas julmust. Ser fram emot helgen och att fira jul med min lilla stjärna.






Du är allt


Du är allt jag behöver,
älskar och har 
jag är så oerhört stolt
över att vara din far

2 advent

Haft en sån underbar helg med mitt lilla hjärta. Fredagen bjöds på tacos och film mys. Lördagen började med att bli väckt kl halv åtta för att laga fram en mysig frukost med chokladkalender öppning, tur att lilleman bara har tre st. Efter det blev de lite fortsättning av julpyntet.
Idag startade vi morgonen 05:45 uhh men men va bara att slita sig upp och leka och mysa i soffan. Efter frukosten blev det en tur till länna för att handla skridskor till lilleman för att sen åka till ishallen och se när lilleman åkte skridskor för första gången, det gick sådär det va inte det lättaste men de va ett stort smile hela tiden. 
Efter det blev det att baka lussebullar och pepparkakor. Nu när lilleman somnat lutar jag mig tillbaka med en latte nybakta lussebullar och Bingolotto. 













Saffranspannkaka

Hämta den lilla busen från dagis idag, blev en tur till affären för att sen laga saffranspannkakor med drottningsylt. Milliam klagade inte iaf när han fick för sig att skippa gaffeln och börja äta med händerna, tyvärr hinner ja se försent och dehär blev resultatet.



Söndagsmys

Efter att ha städat hel lägenheten och julpyntat blir de soffläge med Bingolotto varm glögg russin och mandel med lussebullar. 




1 Advent

Haft en toppen helg med underbara vänner. Fredagen spenderades hemma hos mig där bror bjöd på middag sen kom Freddie och Rådis förbi för att sen gå upp till utsikten och hälsa på syster som haft julbord med sitt jobb.
I lördags kom Alex förbi för att bege oss in till stan och träffa några vänner. En grym kväll med livemusik och härligt umgänge. 
Idag tillbringades hela dagen åt att städa, tvätta fönster dammsuga tvätta och julpynta med julmusik. Kvällen kommer avslutas med glögg lussekatter och Bingolotto.
Härlig julkänsla :D











RSS 2.0