En dag på sjön

Idag blev det pannkaksfrukost när lilleman vakna för att sen gå på promenad med Nellie. Efter det packade vi väskan och åkte ner till hamnen för att möta upp mina vänner Jonte och Ida för att bege oss ut med båten och bada. Lilleman var igång nästan hela dagen och badade för fullt, plockade spagetti (sjögräs) och plockade snäckor. Precis när korven var färdig grillade somnade min lilla herre på filten. Men när han vakna var de full fart igen. Väl hemma plockade vi upp Nellie och åkte ut i skogen, efter det blev det middag för att sen somna. 
Nu blir det en lugn kväll framför film för mig efter en lång och helt grym dag i solen med fina vänner och lilleman.















Hamnvik

Idag begav vi oss till hamnvik tillsammans med bror hans två döttrar och Fredrik för att spendera en heldag i strålande väder på stranden. Lilleman har mer eller mindre varit i vattnet hela dagen tills ja tillslut fick bära upp han då han skakade tänder. Men vilken härlig dag det har varit både simmat grävt i sanden och hoppat från bryggan. Efter en helt fantastisk dag så åkte vi hem och åt middag för att sen ta emot besök från Milliams farmor och farfar som kom förbi på en fika. 
Nu har Lilleman somnat tvätten är klar och disken är ordningjord så nu blir det myskväll på balkongen.







Sol bad promenad

Haft en toppendag idag, startade med frulle för att sen gå på långpromenad på norvik med lilleman och Nellie, efter det blev det hem packa iordning strandväskan för att bege oss till stranden. Milliam trivs som fisken i vattnet och plaskar och leker för fullt trots att han alltid ska ut på det djupaste vattnet där han inte bottnar som tur är uppfann någon arm puffarna ;)
Fick även besök av en god vänn och mycket skratt och glädje bjöds de på, tillslut blev det glassfika och sen begav vi oss och handla och gick promenad med Nellie. 





Härlig dag

Haft en härlig dag med lilleman, startade med en god frukost med plättar och sylt för att sen gå ut på promenad med Nellie till alhagen. Efter det blev det att snickra lite på altan för att sen åka till Norvik och kasta lite pinnar till Nellie. Nu väl hemma blev det middag och film snart blir de ett bad för lilleman för att sedan läsa godnattsaga. För mig blir det att städa lite för att sen träffa en fin vänn.






En heldag på stranden

I fredags plockade jag upp lilleman för att bege oss in till stan för en liten överraskning en ny cykel och hjälm fick han och en lycklig kille cyklade stolt runt på baksidan när vi kom hem. 
På lördagen tog vi en långdragen frukost begav vi oss ner till nicksta för att möta upp bror och hans två döttrar även Alex och hans dotter kom samt Fredrik. 
Strålande väder med mycket sol bad och glass. Pricken över i:et var dock vatten rutschkanan som lilleman älskade. Både den stora och lilla banan bjöd på skratt hela vägen ner.
Kvällen fortsatte och väl hemma blev det grillspett med Fredrik. Lilleman somnade med ett leende på läpparna och när han väl somnat kom en fin vänn förbi för att avsluta kvällen med film.

















Finally things change

Haft en underbar kväll och allting känns så sjukt bra :D




Svamp

Hade en helt grym onsdag igår, efter jobbet blev det en tur hem till mamma och pappa på en fika, mamma och bror hade även varit ute och plockat lite svamp. Väl hemma och med en påse kantareller blev det att tillaga smörstekta kantareller på knäckebröd så sjukt gott. Efter det kom två kompisar förbi för att spela lite innan vi gick ner till bar and burgers för en härlig aw. 
Idag kom lilleman och vi begav oss ut i skogen för att se om vi också kunde finna lyckan att finna någon svamp och det dröjde inte länge innan vi fann de gyllne guldet. 
Väl hemma från skogen lagade vi pannkakor och sen kom vi inte längre för lilleman ville sova. 
Imorgon blir det jobb och sen hämtar ja hjärtat från dagis för att bege oss in till stan där det väntar en överraskning.










RSS 2.0