Mitt allt




Lekvegas

Haft en helt underbar avslutning på helgen tillsammans med mina föräldrar min brors dotter och Lilleman.
Blev hämtad i morse för att åka till lekvegas. Där vi åkte rutschkana hoppade studsmatta körde radiobil efter ha sprungit konstant och lekt och busat åkte vi sedan till Ica maxi och köpte pepparkaksdeg för att väl hemma sätta på julsånger på ipaden och baka pepparkakor. Efter att degen tog slut gick vi sen ut och badade i ute poolen för att tillslut ta en fika och träffa min bror hans sambo och deras andra fantastiska dotter Alice. Helt sjuk att hålla nått så litet och sen tänka på att Milliam varit så liten.
Väl hemma så tog det inte lång tid innan lilleman somnade i famnen i soffan. Nu blir det att krypa under filten och mysa framför tvn. Härlig helg helt enkelt :D















Mitt hjärta

Kursen är äntligen avslutad och trots en trött hjärna efter allt plugg så slutade kvällen i glädje.
Min lilla stjärna är äntligen hemma, blev en promenad med nellie för att sen laga mat och leka. Efter duschen blev det en godnattsaga i Milles säng lite trångt men mysigt.




Gymmet

Efter gymmet blev det att storstäda hela lägenheten nu blir det äntligen soffläge tillsammans med kladdkaka grädde och lattecaramel



Inte mycket som händer

Inte så mycket som händer dom veckor ja inte har lilleman försöker jobba träna umgås med vänner och sova.
Som sagt inte så händelserikt vardag men med mycket tankar och känslor som rör om skallen om och om igen försöker ja få nått att göra konstant för att låta hjärnan få vila lite.
Denna vecka är jag dock på utbildning i Södertälje som handlar om chassie och kördynamiska egenskaper. 
Lördagen var det utgång i stan med jobbet på ballbreaker för att sen tillbringa söndagen i skogen och plocka svamp i fyra timmar. 
Resten av tiden denhär veckan har tillbringats på gymmet eller i löpspåret.
Imorgon hämtar ja mitt hjärta igen iallafall och som han är saknad!







Farsdag

Haft en super härlig dag idag. Började med en tidig frukost för att sen gå ut till alhagen med Nellie och Mille och bygga barkbåtar och se dom guppa ner för forsen. Efter det åkte vi hem till Milles farmor och farfar för att fira farsdag, hjälpte också till med deras uppfart och lade nytt grus. Lilleman va så duktig med sin lilla spade och ville självklart också hjälpa till. Efter det hjälpte jag mamma och fick i ordning på hennes nya telefon. Väl hemma igen sen somnade lilleman efter en dusch och nu blir det som vanligt söndagsmys med Bingolotto och godis.
En härlig helg helt enkelt!








Sist men inte minst en bild på mig och pappa. Grattis världens bästa pappa på farsdag



Lång dag

Började med att duka frukost medans lilleman kände för en sovmorgon, efter det åkte ja och lämna Mille för att åka och jobba då vi hade däckbytardag på jobbet. Med en trasig rygg och huvudvärk stressades ja hem för att byta om och åka till mormor för att fira att hon fyllt 70 år. Hela tjocka släkten var där och lilleman charmade många. Älskar hans outfit med vit skjorta med ett par Levi's jeans och hängslen. 
Men men en trött kille som somnade i bilen påvägen hem efter en lång dag med bus hemma hos farmor och farfar.
Nu blir det sängen för oss båda.
Frukosten medans lilleman sov

Fyra generationer jag lilleman mamma och mormor




Helg med lilleman

Börjar morgonen med att försöka få liv i en alldeles för trött lite kille, efter en seg start kommer han igång och iväg till dagis där jag fick en hejjlå och en kram innan han rusade iväg.
Efter en halv arbetsdag plockade ja upp han och nellie och begav oss ut i skogen, för att sen droppa av nellie och åka och handla. Lagade hamburgare och sen lekte lite för att avslutningsvis duscha och somna innan välling.
Imorgon blir det jobb för mig medans lilleman får vara hos sin farmor och farfar för att sen åka hem till min mormor och fira hennes 70 års dag.






Äntligen

Hämtade hjärtat från dagis idag, äntligen är lilleman hemma. Blev lite stress dock plockade upp han påvägen hem från jobbet för att sen åka hem gå ut med nellie äta och sen ta en dusch för att åka till min gamla skola och träffa mamma som jobbar där, dom har haft läsvecka och både skrivit och skulpterat olika delar ur böckerna som dom läst. Riktigt kul då mammas klass hade samma bok som ja läste när jag gick i nian och många minnen väcks till liv. Men men full rulle var det iaf lilleman skulle in i varenda rum och springa i korridorerna det lilla busfröt. Nu blir det att ta och sätta sig i soffan och varva ner efter att ha nattat lilleman, startat tvättmaskinen städat köket och bäddat sängen. 


Liten joggingtur

Hunnit med mycket denna onsdag. Efter jobbet blev det att tvätta, diska, dammsuga och torka golv, efter det blev det en liten joggingtur runt alhagen för att sen avsluta kvällen med att laga en tacopaj. Nu blir det att varva ner i soffan till en bra film.



Lite träning

Hänt massor sen sist, i torsdags kväll satt jag min bror och min systers sambo här hemma
Och planerade fredagens fiske, på fredagen va de dags för fiske tsm med William min bror och Andreas. Våran båt fick ihop totalt 6 gäddor samt 1 öring. På Fredagskvällen blev de utgång och en sovmorgon på lördagen. Hann bli lite meck på lördagen innan det var dags för att dra hem till jobbarpolare i Haninge. Blev en riktigt lyckad kväll med utgång tillsammans med jobbarkompisen Tobbe och sångaren i bandet skit arg. 
Söndagen blev riktigt lugn då ja va hemma kl nio på morgonen men det blev iaf en mysig kväll med ljus, ost o kex samt Bingolotto.
Idag blev en lång arbetsdag och det kändes riktigt skönt att få träna en timme efter och bara få plåga kroppen lite efter helgens bravader.












RSS 2.0