Blev en lugn lördag

Igår fredag kom martin förbi och det bjöds på vuxen dricka och nhl en lugn kväll helt enkelt.

Idag blev en halv lyckad men endå inte. På morgonen for jag och m1cke iväg till uppsala till lelles mc och shopade lite. Micke fick tag på en ny hjälm och ett par handskar medans jag fick nöja mig med en lammelsats till kopplingen på hojen.
Efter det blev det lugnt i några timmar sen begav jag mig till ishallen för Nhc:2 :s sissta match. Det blev vell inte så himmla lyckat för mig vi tog ledningen med tre noll sen fick jag för mig att tacklas lite vilket brukar lyckas men inte den här gången. Skridskon fastnade i isen medans tacklingen kom och jag vred högra knät. Ont som f#n gjorde det och jag blev tvungen att avbryta matchen. Sitter nu hemma och tar en öl medans det frysna dennis korv packetet sitter lindat runt knät och försöker dämpa svullnaden.

Men men jag ee inte bitter :P


Blev en lugn lördag

Eftersom det blev utgång igår orkade jag inte gå ut idag igen plus att det var väldigt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt och äta god mat.
M1cke kom över idag och hjälpte mig att riva kopplingen på r1:an då den slirar vid ca 8000 varv. Gick smidigare än jag trodde.
Efter det så blev det lugn kväll med My vi åt tacos och såg på film. Into the blue 2 en bra film men jag tycker ettan var bättre..

Nej nu ska jag ta och sova!

Har kommit fram till att denna blogg är en helg blogg

Efter en lång betänke tid har jag kommit fram till att denna blogg är en helg blogg. Hmm undra varför kanske för att jag inte har ett dugg att skriva på vardagarna.

Under veckan har det hänt det vanliga jag har gått upp åkt till jobbet jobbat åkt hem ätit kollat lite på tv eller meckat i garaget sen läggdaxs:P

Förutom igår då blev det inte läggdaxs förän sent. Träningsvärk here we come.
Kände att jag måste komma in skinnstället inför sommaren 2010 som kommer bjuda på massvis med skoj. Så jag tog tag i det hela och bestämde mig för att åka ner och träna lite med a-juniorerna ( för dem som inte vet handlar det om ishockey)
För dem som inte vet har jag spelat ishockey många år så länge jag kan minnas. Med både bra och dåliga säsonger. Förra året spelade jag med a-juniornerna men det tog för mycket tid med tanke på både skola, praktik och jobb sen då 4-5 träningar i veckan det blev för mycket så jag slutade.
Men det här året har jag mer tid och som tur är har nynäs startat nhc 2 lag. Vi spelar i divison 4 eftersom vi är ett nystartat lag för iår. Vi har träningar en dag i veckan då vi bara leker runt och spelar två mål.
Men igår kände jag att jag måste börja träna lite mer seriös för att få upp lite kondition så jag beslöt mig för att åka ner och träna med a-juniornerna som spelar just nu i allettan. Inte nog med det så begav jag mig innan träning för årets första uppvärming i gymmet( i divison 4 har du ingen uppvärmning förutom en cola eller liknande sittandes på läcktaren) :P.
På toppen utav det skulle vi äta hämtmat jag och My då beställde jag en sallad hör och häpna:P

Så nu sitter jag här en fredags kväll och kollar på tv och sitter vid datan och bara tråkar eftersom jag har lovat mig själv att ta det lugnt ett tag med festandet....

Men som vanligt kan man inte säga nej Martin vill att jag ska följa med på fest och äldsta bror kommer nog att bege sig till mix med silverblad. Satt kvällen är fortfarande ung.

På återseende :D

Nhl kväll ikväll

Ser fram emot kvällen som börjar med match kl 19 i folketshall efter det bär det av till mig då mina två bröder och några kompisar kommer över på en nhl kväll.

Lyckad 20 års dag

Lägger upp lite bilder på vad jag fick



Fick två tröjjor av bror med respektive







En wiskey utav andra bror min






Sedan fick jag lat som man är en bänkdisk maskin utav min kära mor och far samt mormor








Nu slipper jag gå runt med gamla t-shirts och vara nykter på hemma festen samt all disk som tillkommer.

Tack för en lyckad 20 års dag!

Systemet nästa!






Tjugo år idag då!



Då har äntligen det lilla lammköttet växt på sig lite under yttligare ett lyckat år.

Mycket skojj har hänt och det blir nog det här året som jag kommer att minnas mest under min livstid.

1. Flyttat hemmifrån
2. Köpt hund
3. Köpt hoj
4. tagit hoj kort
5. Lärt mig knäskrap
6. Köpt lägenhet
7. Tagit studenten
8. Varit i strömstad
9. Fått fast anställnig
10. Fått en bil
11. Bokat mina första bankörningar
12. Skaffat blogg
13. Handlat på ikea
14. Ätit god mat
15. Köpt en tv
16. Köpt ett ps3
17.Spelat ps3
18. Festat en del
19. Firat 3 år med min sambo:P
20. Fyllt tjugo

Observera att från nr 13 hittade jag inte på någe mer


Nej nu ska jag ta och äta tårta och fira..

Grattis!

RSS 2.0